Buku Gedix


Orang sangat suka ngan buku-buku gedix..sangat..sangat..sangat lah suka. Kalau keluar pergi kedai lepas tu nampak buku gedix x kisah la besar ke kecik ker, mesti orang rembat. X payah nak fikir dua tiga kali. kalau rasa ada 5 buku gedix yang suka, semua pun orang sapu...hihi..mak pun dah bising sebab buku gedix kat rumah dah banyak sangat tapi x guna pun. Sayang la nak guna....kekeke..

Masa orang belajar kat Perlis dulu (macam la dah lama sangat guna perkataan "dulu"...hihi) best sebab ada geng yang sama-sama giler ngan buku gedix ni, sape lagi kalau bukan my housemate Shasha and Sally. Ada sekali tu, kitorang pegi Arau, niat di hati nak pergi pasar malam,tapi kitorang singgah kat kedai buku yang baru jer bukak...orang rembat 3 buku kot kat situ....macam membazir kan...tapi kalau x beli rasa menyesal..adeh!

Sekarang dah nak masuk tahun baru ni, lagi banyak buku gedix keluar especially yang macam diary comel-comel tu...





Arghhhhh....geram kan...chumel sangat...all pics were taken from D'Kpop Shop Malaysia. Harga dier, agak mencekik la untuk penanam anggur seperti orang ni. Tapi kalau time study dulu, mesti terus rembat guna duit scholarship....kantoiii...harhar...

Kali ni, kalau nak beli memang kena pikir 2,3 kali. Dah la hari tu orang baru beli 2012 KARA & Jung Yong Hwa Scheduler

My hubby Yong~ sayang nyer nak guna...
yang ni orang dah guna.....sangat sweet buku ni..

And dah nak masuk 2012 ni, kalendar kpop gedix2 pun dah banyak keluar..perlu x nak beli? If beli epop nanti dapat free kalendar gak....tapi yang orang nak lain. Orang dah ushar dah...kompem la orang ushar calendar CNBLUE. Sangat hot okay...tapi.............kena kumpul duit...duit oh...duit..

nota kaki: agak kecewa Team Malaysia kalah ngan Bahrain 2-3, tapi bila tengok buku-buku gedix ni rasa happy balik...kekeke

5 comments:

  1. @Mr.J - x pernah jumpe lagi diari doraemon..huhu

    ReplyDelete
  2. @sally: ko kan dh bergaji...apa lah sangat rm80 tu..

    ReplyDelete
  3. gedik2 pon org tuh beli jugak. kan? hahaha !

    ReplyDelete

let's komen-mengomen..