UNHAS??India??

Salam bloggers and readers =)

Dah lama tak update blog, and dah lama pun x baca blog rakan-rakan..bukan apa, keadaan home pc dan laptop yang agak sengal ni. Maka, proses peng-online-an hanya dilakukan menerusi tablet. Benda tak bestnya bila on9 ngan tablet ialah, penggunaan tak boleh xtreme...wakaka

Orite, back to the topic. Hope sangat readers sekalian especially UiTM students or ex-students mengetahui mengenai unhas ni. Saya dah baca and google sana sini pasal unhas. Tak ada banyak sangat benda yang saya dapat, semua yang saya baca adalah dari blog-blog peribadi juga. Macam tak ada dihebohkan pun kat web UiTM.

Rasa cam nak apply, tapi....nak apply cam ne ntah..tak tau. dah penat klik sana-sini kat laman web uitm tu...huhu...

And satu lagi, if anda tahu, macam mana nak apply untuk further dentistry in India? Bukan apa, my aunt cakap ramai student dia after dip dapat buat dentistry kat India. Sumber maklumat saya pulak amatlah terhad. Saja lah nak apply kan, mane lah tau ada rezeki, at least saya nak memperbanyakkan peluang untuk saya sambung belajar ke peringkat lebih tinggi...

nota kaki: penat meng-google, akhirnya menonton CNBLUE stand up live in LA

4 comments:

  1. btol tu... online pakai tablet nie.. xbape nak puas.. huhu

    ReplyDelete
  2. teringin nak pakai tablettt.... huuuuuu... :)))

    ReplyDelete
  3. @dolly auliya: beli je la...hihi

    ReplyDelete

let's komen-mengomen..