Dance-dance-Revolution!!!



yes!!!!ini lah barang yang paling orang nanti-nantikan (errr...yg sebenarnya barang kedua yang paling dinantikan)  utk cuti sem ni...thanx mak sebab bayar kan untuk dance mat yang memang cambest nih!



jangan kata korang x tau ape ke benda dance mat tuh,cubit kang baru tau...haha...korang mesti pernah g arcade game kat shopping mall kan....kan ade game yg menari-nari tu,yg korang maen pijak2 guna kaki (ishh,,mane ade orang pijak guna tangan..adeh!) 

sebenarnyer,ni la barang no 1 dalam list, tapi sebab harga dier  banyak ringgit, beli laen masa je la....

nota kaki: kalo hari-hari maen kat dance mat, bole kurus lagi aku..haha

7 comments:

  1. sara!!!! gilak arh..
    dpt jgk dance mat ko eh..

    ReplyDelete
  2. amboi5x...nak gitar pulak minah ni..
    tuu..PIANO tu nak buat barang antik jugak ke..
    tolong le cik minah bunyikan piano tu.. kot dah kaku tangan tuu

    ReplyDelete
  3. puan aton: errrr...baek..tp tgn ni mmg dah kaku pn..

    ReplyDelete
  4. kurus ar ko balik nanti
    sian mak ko kne byr plk

    ReplyDelete
  5. eh? ak pegy join ko kt umh..
    leyh bantu aku KURUS!!

    ReplyDelete
  6. boleh la awek jepp...alang2 da dtg umah aku, ko sapu rumah sekali la...lagi cepat ko kurus..agagaga

    ReplyDelete

let's komen-mengomen..