S Voice

Salam readers 

Korang-korang yang ada handphone Samsung ni,,,dah habis explore ke apps dalam handphone korang tu..??hehehe...mesti x explore semua pun kan...sebab bukan nya rasa nak guna...hehe..

Tengah bosan-bosan tunggu berbuka, orang saje lah ushar hp sendiri, lepas tu, nampak lah "S Voice"
ehhh...apa tu? SVoice ni built-in application untuk handphone Samsung Galaxy macam S III, S IV, Grand, Mega (saje la ni nak sebut Mega..hehe)  Kita boleh bagi command kat handphone kita guna suara je.

Ni contoh masa orang tengah main-main dengan S Voice ;


Lepas tu, terus je lagu I'm Sorry berkumandang...

Kadang-kadang tu saje je tanya soalan bodo kat ia;

Macam-macam lagi lah orang tanya, tp if dier x de jawapan tu, dier kata I have no specific answers for that . Let me do an internet search for an answer. Lepas tu  dier pun google la...

Rindu pulak nak main Simsimi..hehe

8 comments:

  1. makin canggih apps skang kan... bijak mereka yg reka tuuu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. cam ne diorang bole pikir yg lagi advance kan..huhu

      Delete
  2. aku la salah sorang daripada pengguna samsung yang lalai ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. now tengah intern ni boleh la ko belek2 sally...hihi

      Delete
  3. menarik!!!!!hehhehe..salam kenal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx singgah...salam kenal juga =)

      Delete
    2. Thanx singgah...salam kenal juga =)

      Delete
  4. wow..haha..tak pernanh nak usya pulak..menarik~

    ReplyDelete

let's komen-mengomen..